Præfabrikeret Perstrup Skrabegulv

Præfabrikeret Perstrup Skrabegulv med betonoverflade
Perstrup skrabegulv til kostalde er et unik produkt, som er udviklet for at forbedre dyrevelfærd og minimere ammoniak fordampning i kostalden. Gulvet er selvdrænende både på langs og på tværs. Gulvet er udført med fald mod midten, således at ajlen nemt kan drænes fra. Ligeledes er den for hver 30 cm i bredden udført en drænrende i gulvet. Skraberen til gulvet udføres med ”fingre” som rengør gulvet og renderne hver gang, den kører.
Elementerne bliver produceret i fire forskellige størrelser, fra 2,6 m til 3,8 m.

Præfabrikeret Perstrup Skrabegulv med gummioverflade
Ved siden af det traditionelle Perstrup Skrabegulv kan PERSTRUP levere skrabegulv med en gummibelægning, der aflaster køernes ben og giver øget skridsikkerhed. Den slidstærke gummioverflade er indstøbt i betonelementet i baner på 2,20 m i længden og 0,30 m i bredden. Gummiet er således fuldt forankret i betonen, og er dermed ikke så følsomt overfor varmepåvirkninger eller udvidelse, som hvis det var monteret i hele baner på et pladsstøbt gulv.
Det gummibelagte Perstrup Skrabegulv har samme gode drænende egenskaber som gulvet uden gummibelægning.

Mindre ammoniakfordampning
Perstrup er en af landets førende leverandører af betonelementer til miljø og dyrevenlige staldsystemer. Skrabegulvet er udviklet i tæt samarbejde med Landbrugets Rådgivningscenter – bl.a. med henblik på at få en mindre fordampning af ammoniak.

Perstrup Skrabegulv med eller uden gummibelægning byder på følgende fordele…
• Reducerer ammoniakfordampningen væsentligt
• Giver bedre dyrevelfærd og bevægelsesmønster
• Gummibelægning giver færre klov- og ledsmerter
• Slidstærk gummibelægning med meget lang holdbarhed
• Større skridsikkerhed