Vi mangler en projektleder

Vi søger en projektleder med erfaring inden for planlægning og gennemførelse af projekter. Kendskab til betonelementer vil være en fordel, men er ikke et krav. Du får naturligvis en grundig oplæring i produkterne.
 
Arbejdsopgaverne består hovedsageligt i projektledelse af anlægs- og byggeprojekter med fokus på overholdelse af sagsbudgetter samt sikring af samarbejde på tværs af organisationen, så projekterne leveres inden for de aftalte tidsfrister. Det er meget vigtigt, at du er struktureret i din tilgang til opgaven. Du har styr på papirarbejdet, og du er særdeles kunde- og serviceminded, da du vil få tæt kontakt til vores kunder både bag skrivebordene og på byggepladserne.
 
Arbejdsopgaver
Projektledelse
Overholdelse af sagsbudgetter
Sikring af samarbejde om projekterne på tværs af organisationen
Levering af rette kvalitet til rette tid
Tæt kontakt til kunden vedr. projektet
 
Kvalifikationer
Du er struktureret og god til at planlægge
Du er selvstændig og effektiv
Du har gode IT-kompetencer og gerne erfaring med Navision og Rob-Ex
Du har overblik og bevarer det også i pressede situationer
Du er udadvendt, fleksibel og har fokus på det gode samarbejde både internt og eksternt
Du er præcis og sætter en ære i at overholde dine deadlines
Du er initiativrig og finder det naturligt at bidrage med idéer til udvikling af processerne
 
Vi arbejder i et uformelt miljø og vægter godt humør, positiv indstilling, stabilitet, loyalitet og engagement højt. Du har gode kommunikative evner og kan kommunikere på alle niveauer både internt og eksternt.
 
Vi tilbyder 
- et job med stor afveksling og mangeartede opgaver inden for moderne betonproduktion. Gode muligheder for både personlig og faglig udvikling i et uhøjtideligt, tværfagligt og til tider hektisk miljø samt gode lønforhold, der modsvarer dine kvalifikationer.
 
Ansøgning
Ønskes yderligere information om jobbet, kontakt da afdelingsleder Ole Storper på mail ows@industribeton.dk eller tlf. 21 46 00 58. Send din ansøgning mærket ”Projektleder” vedlagt relevante bilag til job@perstrup.dk senest tirsdag den 15. maj 2018. Samtaler afholdes løbende.